Eef-entjes koken
Mijn hele leven draait al rond voeding: als tiener ging ik naar de
hotelschool in Spa, gevolgd door een opleiding hotelmanagement in
Spanje en Frankrijk. Toen was het nog een droom om mijn eigen
hotel uit te baten: mensen ontvangen en het hun gezellig maken.
Door een professionele omweg van 30 jaar in de bouwsector, is mijn
wens om voor en mét mensen te werken rond het thema eten pas
recent in vervulling gegaan.
Dat wil niet zeggen dat ik al die
tijd heb stilgezeten. Neen. De passie om te koken en mensen te
verwelkomen is nooit verdwenen. In familie- en vriendenkring kon
ik mij blijven uitleven.
Horeca-gerelateerde diploma’s zoals
brood-en banketbakker, uitbater taverne/bistro, barista, bbq, en
nog vele andere, heb ik in tussentijd bijeengesprokkeld.
Sinds een 5-tal jaar heeft de Thermomix ook haar vaste plek in onze keuken,
zodanig zelfs dat het er 2 zijn geworden. Deze 2 draaien
dagelijks, en soms zelfs gelijktijdig, vaak via de
voorgeprogrammeerde recepten, maar het liefst van al geef ik het
nog mijn eigen touch.
De Thermomix staat voor mij synoniem voor
snel, gezond, efficiënt, veelzijdig, economisch en moeiteloos
koken: Eef-entjes koken.
De liefde voor eten en het gemak van de
Thermomix wil ik graag met jullie delen.
Contacteer me, en ik zorg
voor een demo of workshop.