Eef-entjes koken

Mijn hele leven draait al rond voeding: als tiener ging ik naar de hotelschool in Spa, gevolgd door een opleiding hotelmanagement in Spanje en Frankrijk. Toen was het nog een droom om mijn eigen hotel uit te baten: mensen ontvangen en het hun gezellig maken.

Door een professionele omweg van 30 jaar in de bouwsector, is mijn wens om voor en mét mensen te werken rond het thema eten pas recent in vervulling gegaan.

Dat wil niet zeggen dat ik al die tijd heb stilgezeten. Neen. De passie om te koken en mensen te verwelkomen is nooit verdwenen. In familie- en vriendenkring kon ik mij blijven uitleven.

Horeca-gerelateerde diploma’s zoals brood-en banketbakker, uitbater taverne/bistro, barista, bbq, en nog vele andere, heb ik in tussentijd bijeengesprokkeld.

Sinds een 5-tal jaar heeft de Thermomix ook haar vaste plek in onze keuken, zodanig zelfs dat het er 2 zijn geworden. Deze 2 draaien dagelijks, en soms zelfs gelijktijdig, vaak via de voorgeprogrammeerde recepten, maar het liefst van al geef ik het nog mijn eigen touch.

De Thermomix staat voor mij synoniem voor snel, gezond, efficiënt, veelzijdig, economisch en moeiteloos koken: Eef-entjes koken.

De liefde voor eten en het gemak van de Thermomix wil ik graag met jullie delen.

Contacteer me, en ik zorg voor een demo of workshop.

EefMetThermomix